dimecres, 17 de febrer del 2010

GIRONA


Girona té tot l'encant de les grans ciutats però sense multituds; una ciutat feta a mida per badar pels carrers i racons; pel matí comprar el diari, cercar una plaça tranquil.la i pendre un café, romencejar pels carrers per compendre l'encant de la ciutat.
És obligatori una passejada pel Barri Vell, la CAtedral, els BAnys Àrabs, el Call -antic barri jueu-, la Rambla i els ponts desde on es pot gaudir del color de les cases sobre l'Onyar. Pujant fins a les muralles, es gaudeix d'una bona vista panoràmica.
És una ciutat per disfrutar-la en qualsevol època de l'any: al mes de maig es converteix en una ciutat brotada de flors, a la tardor la Festa Major amb les Fires de SAnt Narcis, a l'hivern, la nit de Reis amb la tradicional CAbalgata que sembla vinguda d'un temps molt llunyà amb el seu campament, foguera, patges i reis sortint en processò desde les muralles ..i entre festa i festa disfrutar d'un passeig per la Devesa sota els plataners.

2 comentaris:

  1. Montse Cincade març 10, 2010

    Hola Asumpta,Girona és una ciutat que m´agrada ja que està feta per a les persones, és desprès de Vitoria la millor considerada per a viure.

    ResponElimina
  2. Muy bien,Girona es una gran ciudad y bonita,me gusta

    ResponElimina